Priser
Logga in
Anställdas schema

Schemahantering

Praktiska verktyg för effektiv schemaplanering, skiftadministration och underhåll av beläggningskalendrar.

Skiftplan

14 dagar av gratis fullversion

Obegränsad tillgång till alla planer i 14 dagar #2

Använd alla funktioner i vår produkt helt gratis och utan några begränsningar. Utvärdera funktionaliteten, fördelarna och bekvämligheten av EasyWeek.

Håll dig synkroniserad från vilken enhet som helst

Vårt system fungerar på smartphones, surfplattor och i webbversionen. Möjlighet att hantera bokningar på språng!

App StoreGoogle Play
Våra priser
  • Inget kreditkort krävs
  • 14-dagars testversion av den fullständiga versionen
  • Inga dolda avgifter
Gratis
0€
Grundläggande funktioner
Proffs Proffs
från 9,52€
Avancerade funktioner
Jämför alla planer
Gå med i företagen som litar på oss

Skapa din framgångssaga med EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Omtyckt av 10 000+ företag för enkel onlinebokning.

Rated {score} stars

Vi har använt EasyWeek i vår tandläkarpraxis och det har fungerat bra. Ibland finns det några små buggar, men de fixar dem snabbt. Övergripande är jag nöjd med tjänsten.

capterraSofia PerssonTandläkare
Rated {score} stars

Till en början var jag skeptisk, men nu är jag hooked! Det är så lätt att hantera bokningar nu. Jag ger det 4 av 5 stjärnor eftersom jag fortfarande lär mig några av funktionerna.

g2Linn OhlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Wow! EasyWeek har revolutionerat vårt bokningssystem. Kunderna har varit otroligt positiva och vi har sett en ökning i bokningar sedan vi började använda det. Vi rekommenderar det starkt!

applestoreKarl LindbergRestaurang
Rated {score} stars

Mitt team och jag har använt EasyWeek i några veckor nu och vi är imponerade. Det hade varit bra om det fanns fler anpassningsalternativ, men överlag är vi mycket nöjda. Bra jobbat!

twitterKarl GustavssonTandläkare
Rated {score} stars

EasyWeek gör vår verksamhet mycket effektivare. Vi sparar tid och kunderna älskar enkelheten. Det finns några saker vi skulle vilja förbättra, men totalt sett är vi väldigt nöjda.

applestoreElsa GustavssonFrisör
Rated {score} stars

EasyWeek har hjälpt oss att effektivisera våra bokningar och spara tid. Det är lite svårt att sätta upp i början, men deras kundtjänst var mycket hjälpsam. Bra jobbat!

applestoreAnna JohanssonFitness Studio
Rated {score} stars

Jag kunde inte vara lyckligare med EasyWeek! Bokningen är nu så enkel och snabb, och jag kan fokusera mer på att träna mina kunder än att hantera bokningar. Fantastiskt!

getappJohan SvenssonGym
Rated {score} stars

Wow! Vilken spelväxlare! Med EasyWeek har vi kunnat automatisera våra bokningar och det har räddat oss så mycket tid. Det är superlätt att använda och personalen älskar det. Tack EasyWeek!

applestoreAnna JohanssonGym
Rated {score} stars

Jag älskar EasyWeek! Mina patienter kan enkelt boka tid för sina sessioner och det gör mitt schema mycket mer hanterbart.

playmarketSara NilssonPsykiatri
Rated {score} stars

Jag är ganska nöjd med EasyWeek. Det har några små frågor, men inget som inte kan lösas. Det bästa är dock den utmärkta kundtjänsten. De är alltid redo att hjälpa till och lösa problem.

trustpilotAnna KarlssonSkönhetssalong
Vanligt ställda frågor

Kan du inte hitta ett svar? Kontakta vårt vänliga team.

Vad är Shift Plan-funktionen på EasyWeek?

Shift Plan-funktionen på EasyWeek är ett verktyg som gör det möjligt för företag att enkelt schemalägga och hantera skift för sina anställda. Denna funktion hjälper företag att automatisera och effektivisera sina operationer, vilket sparar dem tid och ansträngning.

Hur fungerar funktionen Skiftplan?

Funktionen Skiftplan låter dig skapa ett schema för dina anställda som de kan komma åt och se online. Du kan tilldela skift till specifika anställda, och de kan kontrollera sitt schema när som helst, var som helst. Ändringar kan också enkelt göras vid behov.

Kan jag anpassa Skiftplanen efter mina företagsbehov?

Ja, Skiftplanfunktionen på EasyWeek är helt anpassningsbar. Du kan justera inställningarna för att passa dina företags specifika behov. Du kan ställa in skiftens varaktighet, tilldela skift till specifika anställda och mer.

Är funktionen Shift Plan tillgänglig för alla typer av företag?

Ja, funktionen Shift Plan är utformad för att vara flexibel och kan användas av alla typer av företag som kräver skiftplanering. Oavsett om du driver en salong, en klinik, ett gym eller någon annan typ av företag, kan Shift Plan-funktionen hjälpa dig att hantera dina anställdas scheman mer effektivt.

Vilka är fördelarna med att använda funktionen Shift Plan?

Funktionen Shift Plan kan hjälpa ditt företag att öka effektiviteten, minska schemaläggningsfel och förbättra medarbetarnas tillfredsställelse. Den eliminerar behovet av manuell schemaläggning, vilket sparar dig tid och ansträngning. Den ger också dina anställda ett enkelt sätt att kontrollera sina skift, vilket minskar förvirring och missförstånd.

Utöka dina företagsförmågor

Öka din konverteringsgrad och förbättra kvaliteten på kundtjänsten med omedelbar tillgång till alla EasyWeek-funktioner.

Börja få ut det mesta av varje kund

Stödtjänster

Välj budbärare för att komma i kontakt med EasyWeeks supportteam

WhatsApp Telegram

Har du några frågor? Chatta med oss!

Vi är online nuSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hur det fungerar