Priser
Logga in
Klientdatabas

Online Kundhanteringsprogramvara

Ett pålitligt system för att underhålla en kundbas och hantera data om dina företagsanvändare.

Klientdatabas
0
Ökning av kunddatabasen
0
Antal nya kunder
0
Återkommande kunder

14 dagar av gratis fullversion

Obegränsad tillgång till alla planer i 14 dagar #2

Använd alla funktioner i vår produkt helt gratis och utan några begränsningar. Utvärdera funktionaliteten, fördelarna och bekvämligheten av EasyWeek.

Omfattande profil för varje klient

EasyWeeks kunddatabas är din oumbärliga tillgång för att samla information om potentiella och nuvarande kunder. Använd anteckningar och attribut för att förbättra tjänsten och importera eller exportera data vid behov.

Håll dig synkroniserad från vilken enhet som helst

Vårt system fungerar på smartphones, surfplattor och i webbversionen. Möjlighet att hantera bokningar på språng!

App StoreGoogle Play
Våra priser
  • Inget kreditkort krävs
  • 14-dagars testversion av den fullständiga versionen
  • Inga dolda avgifter
Gratis
0€
Grundläggande funktioner
Proffs Proffs
från 9,52€
Avancerade funktioner
Jämför alla planer
Gå med i företagen som litar på oss

Skapa din framgångssaga med EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Omtyckt av 10 000+ företag för enkel onlinebokning.

Rated {score} stars

Till en början var jag skeptisk, men nu är jag hooked! Det är så lätt att hantera bokningar nu. Jag ger det 4 av 5 stjärnor eftersom jag fortfarande lär mig några av funktionerna.

g2Linn OhlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

EasyWeek är ett bra verktyg för att boka online. Det hjälper oss att hålla koll på våra bokningar och automatisera arbetet. Vi har haft några mindre problem, men överlag är vi nöjda.

twitterAnna KarlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Vi har använt EasyWeek i vår tandläkarpraxis och det har fungerat bra. Ibland finns det några små buggar, men de fixar dem snabbt. Övergripande är jag nöjd med tjänsten.

capterraSofia PerssonTandläkare
Rated {score} stars

EasyWeek gör vår verksamhet mycket effektivare. Vi sparar tid och kunderna älskar enkelheten. Det finns några saker vi skulle vilja förbättra, men totalt sett är vi väldigt nöjda.

applestoreElsa GustavssonFrisör
Rated {score} stars

EasyWeek är fantastiskt! Mitt gym har aldrig varit så organiserat. Kunderna älskar hur lätt det är att boka sessioner och jag älskar hur mycket tid det sparar mig. Toppbetyg från mig!

trustpilotKarl JohanssonGym
Rated {score} stars

EasyWeek gör mitt jobb mycket lättare. Nu behöver jag inte spendera så mycket tid på att hantera bokningar. Några buggar här och där, men inget stort.

twitterLars SvenssonGym
Rated {score} stars

Wow! Vilken spelväxlare! Med EasyWeek har vi kunnat automatisera våra bokningar och det har räddat oss så mycket tid. Det är superlätt att använda och personalen älskar det. Tack EasyWeek!

applestoreAnna JohanssonGym
Rated {score} stars

Använder EasyWeek nu i några månader och är ganska nöjd. Bokningssystemet är klart och lätt att använda, men ibland stöter jag på små buggar. Totalt sett rekommenderar jag det!

playmarketAnders SvenssonRestaurang
Rated {score} stars

Jag driver en liten restaurang och EasyWeek har varit en livräddare för oss. Det automatiserade bokningssystemet låter oss fokusera på matlagning och servering istället för att hantera reservationer. Fantastiskt!

capterraLars NilssonRestaurang
Rated {score} stars

Jag kunde inte vara lyckligare med EasyWeek! Bokningen är nu så enkel och snabb, och jag kan fokusera mer på att träna mina kunder än att hantera bokningar. Fantastiskt!

getappJohan SvenssonGym
Vanligt ställda frågor

Kan du inte hitta ett svar? Kontakta vårt vänliga team.

Vad är funktionen 'Kunddatabas' i EasyWeek?

EasyWeeks 'Kunddatabas' är en funktion som låter företag hantera och organisera sin kundinformation. Den inkluderar olika funktioner som att lägga till, redigera och ta bort kundposter, spåra kundbokningar och transaktioner, och mer.

Hur kan funktionen 'Kunddatabas' gynna mitt företag?

Funktionen 'Kunddatabas' låter dig spåra och hantera alla dina kundinteraktioner på ett ställe. Det kan hjälpa dig med strategier för kundbevarande, personlig marknadsföring och förbättring av den totala kundtjänsten.

Är min kunddata säker med EasyWeek?

Ja, EasyWeek är engagerade i att säkerställa säkerheten för din kunddata. Vi använder avancerade säkerhetsåtgärder för att skydda din data från obehörig åtkomst och användning.

Kan jag importera min befintliga kunddatabas till EasyWeek?

Ja, EasyWeek tillåter företag att importera sin befintliga kunddatabas. Om det uppstår några problem eller utmaningar, är vårt supportteam alltid redo att hjälpa till.

Kan jag exportera mina kunddata från EasyWeek?

Ja, du kan exportera dina kunddata från EasyWeek när som helst. Detta kan vara användbart för att skapa säkerhetskopior, eller för att använda datan i andra system eller plattformar.

14 dagar av fullversionen helt gratis

Använd alla funktioner i vår produkt helt gratis och utan några begränsningar. Utvärdera funktionaliteten, fördelarna och bekvämligheten med EasyWeek.

Obegränsad tillgång till alla planer i 14 dagar

Stödtjänster

Välj budbärare för att komma i kontakt med EasyWeeks supportteam

WhatsApp Telegram

Har du några frågor? Chatta med oss!

Vi är online nuSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hur det fungerar