Priser
Logga in
Webbplatsbyggare

Professionell webbplatsbyggare

Tillgängliga verktyg för snabb webbplatsskapande med en onlinebokningswidget

Webbplatsbyggare

14 dagar av gratis fullversion

Obegränsad tillgång till alla planer i 14 dagar #2

Använd alla funktioner i vår produkt helt gratis och utan några begränsningar. Utvärdera funktionaliteten, fördelarna och bekvämligheten av EasyWeek.

Håll dig synkroniserad från vilken enhet som helst

Vårt system fungerar på smartphones, surfplattor och i webbversionen. Möjlighet att hantera bokningar på språng!

App StoreGoogle Play
Våra priser
  • Inget kreditkort krävs
  • 14-dagars testversion av den fullständiga versionen
  • Inga dolda avgifter
Gratis
0€
Grundläggande funktioner
Proffs Proffs
från 9,52€
Avancerade funktioner
Jämför alla planer
Gå med i företagen som litar på oss

Skapa din framgångssaga med EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Omtyckt av 10 000+ företag för enkel onlinebokning.

Rated {score} stars

Använder EasyWeek nu i några månader och är ganska nöjd. Bokningssystemet är klart och lätt att använda, men ibland stöter jag på små buggar. Totalt sett rekommenderar jag det!

playmarketAnders SvenssonRestaurang
Rated {score} stars

Till en början var jag skeptisk, men nu är jag hooked! Det är så lätt att hantera bokningar nu. Jag ger det 4 av 5 stjärnor eftersom jag fortfarande lär mig några av funktionerna.

g2Linn OhlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Jag älskar EasyWeek! Mina patienter kan enkelt boka tid för sina sessioner och det gör mitt schema mycket mer hanterbart.

playmarketSara NilssonPsykiatri
Rated {score} stars

EasyWeek är fantastiskt! Mitt gym har aldrig varit så organiserat. Kunderna älskar hur lätt det är att boka sessioner och jag älskar hur mycket tid det sparar mig. Toppbetyg från mig!

trustpilotKarl JohanssonGym
Rated {score} stars

EasyWeek är bra för oss. Det hjälper oss att hålla koll på bokningar och gör det enklare för kunder att boka. Det är inte perfekt, men det gör verkligen jobbet.

twitterPer GustafssonRestaurang
Rated {score} stars

Wow! EasyWeek har revolutionerat vårt bokningssystem. Kunderna har varit otroligt positiva och vi har sett en ökning i bokningar sedan vi började använda det. Vi rekommenderar det starkt!

applestoreKarl LindbergRestaurang
Rated {score} stars

EasyWeek har verkligen revolutionerat mitt företag. Nu kan jag fokusera mer på mina patienter istället för att hantera bokningar. Rekommenderas starkt, särskilt för små företag som behöver automatisera sin arbetsflöde.

playmarketAndreas BergströmPsykologisk terapi
Rated {score} stars

EasyWeek är ett bra verktyg för att boka online. Det hjälper oss att hålla koll på våra bokningar och automatisera arbetet. Vi har haft några mindre problem, men överlag är vi nöjda.

twitterAnna KarlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Jag driver en liten restaurang och EasyWeek har varit en livräddare för oss. Det automatiserade bokningssystemet låter oss fokusera på matlagning och servering istället för att hantera reservationer. Fantastiskt!

capterraLars NilssonRestaurang
Rated {score} stars

Vi har använt EasyWeek i vår tandläkarpraxis och det har fungerat bra. Ibland finns det några små buggar, men de fixar dem snabbt. Övergripande är jag nöjd med tjänsten.

capterraSofia PerssonTandläkare
Vanligt ställda frågor

Kan du inte hitta ett svar? Kontakta vårt vänliga team.

Vad är funktionen Website Builder på EasyWeek?

Website Builder i EasyWeek är en funktion som låter företag skapa sina egna professionella och anpassningsbara webbplatser. Det är ett enkelt och lättanvänt verktyg som inte kräver några kodningskunskaper. Du kan välja din design, lägga till dina företagsdetaljer och integrera ditt bokningssystem.

Hur kan jag använda Website Builder för att integrera mitt bokningssystem?

Att integrera ditt bokningssystem med hjälp av Website Builder är en enkel process. När du har skapat din webbplats kan du lägga till en 'Boka nu'-knapp som länkar direkt till din EasyWeek-bokningsplattform. Detta gör att dina kunder kan boka möten direkt från din webbplats.

Behöver jag några tekniska färdigheter för att använda Webbplatsbyggaren?

Nej, du behöver inga tekniska färdigheter för att använda Webbplatsbyggaren. Vårt verktyg är utformat för att vara användarvänligt, och du kan skapa en professionell webbplats med bara några klick. Dessutom är vårt supportteam alltid redo att hjälpa till om du behöver det.

Kan jag anpassa min webbplats med hjälp av Website Builder?

Ja, absolut. Vår Website Builder har en rad anpassningsalternativ. Du kan ändra layouten, färgerna och teckensnitten, lägga till din logotyp och bilder, och välja vilka sidor och avsnitt att inkludera. Du kan verkligen göra webbplatsen till din egen.

Vilka är fördelarna med att använda Website Builder på EasyWeek?

Genom att använda Website Builder kan du skapa en professionell webbplats som speglar ditt varumärke och integrerar ditt bokningssystem. Detta gör det enklare för kunder att hitta dig och boka möten. Dessutom kan en webbplats förbättra din online-närvaro och hjälpa ditt företag att växa.

14 dagar av fullversionen helt gratis

Använd alla funktioner i vår produkt helt gratis och utan några begränsningar. Utvärdera funktionaliteten, fördelarna och bekvämligheten med EasyWeek.

Obegränsad tillgång till alla planer i 14 dagar

Stödtjänster

Välj budbärare för att komma i kontakt med EasyWeeks supportteam

WhatsApp Telegram

Har du några frågor? Chatta med oss!

Vi är online nuSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hur det fungerar