Priser
Logga in
Objekt

Uthyrningshanteringsprogramvara

Ett pålitligt system för att hantera din uthyrningsverksamhet: enkel organisation av rumsbokning och underhåll av tillgänglighetskalender.

["Enheter"]

Utvid möjligheterna för ditt företag

Börja maximera från varje kund #2

Öka din konversionsgrad och förbättra kundtjänsten med omedelbar tillgång till alla EasyWeek-funktioner.

Håll dig synkroniserad från vilken enhet som helst

Vårt system fungerar på smartphones, surfplattor och i webbversionen. Möjlighet att hantera bokningar på språng!

App StoreGoogle Play
Våra priser
  • Inget kreditkort krävs
  • 14-dagars testversion av den fullständiga versionen
  • Inga dolda avgifter
Gratis
0€
Grundläggande funktioner
Proffs Proffs
från 9,52€
Avancerade funktioner
Jämför alla planer
Gå med i företagen som litar på oss

Skapa din framgångssaga med EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Omtyckt av 10 000+ företag för enkel onlinebokning.

Rated {score} stars

EasyWeek är ett bra verktyg för att boka online. Det hjälper oss att hålla koll på våra bokningar och automatisera arbetet. Vi har haft några mindre problem, men överlag är vi nöjda.

twitterAnna KarlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

EasyWeek har hjälpt oss att effektivisera våra bokningar och spara tid. Det är lite svårt att sätta upp i början, men deras kundtjänst var mycket hjälpsam. Bra jobbat!

applestoreAnna JohanssonFitness Studio
Rated {score} stars

EasyWeek gör mitt jobb mycket lättare. Nu behöver jag inte spendera så mycket tid på att hantera bokningar. Några buggar här och där, men inget stort.

twitterLars SvenssonGym
Rated {score} stars

EasyWeek är verkligen ett livräddare! Det har gjort bokningen mycket smidigare och effektivare. Det är lätt att använda och har massor av bra funktioner. Jag rekommenderar det starkt till alla företag!

playmarketSofia NilssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Jag kunde inte vara lyckligare med EasyWeek! Bokningen är nu så enkel och snabb, och jag kan fokusera mer på att träna mina kunder än att hantera bokningar. Fantastiskt!

getappJohan SvenssonGym
Rated {score} stars

EasyWeek är det bästa som hänt oss! Våra kunder kan nu enkelt boka tid hos oss online, vilket sparar oss massor av tid. Verkligen ett spelbyte!

trustpilotEmma JohanssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Jag är ganska nöjd med EasyWeek. Det har några små frågor, men inget som inte kan lösas. Det bästa är dock den utmärkta kundtjänsten. De är alltid redo att hjälpa till och lösa problem.

trustpilotAnna KarlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Wow! EasyWeek har revolutionerat vårt bokningssystem. Kunderna har varit otroligt positiva och vi har sett en ökning i bokningar sedan vi började använda det. Vi rekommenderar det starkt!

applestoreKarl LindbergRestaurang
Rated {score} stars

EasyWeek har verkligen revolutionerat hur vi hanterar bokningar på vår restaurang. Utmärkt service och mycket enkel att använda. Jag skulle starkt rekommendera det till andra företag.

trustpilotErik SvenssonRestaurang
Rated {score} stars

Till en början var jag skeptisk, men nu är jag hooked! Det är så lätt att hantera bokningar nu. Jag ger det 4 av 5 stjärnor eftersom jag fortfarande lär mig några av funktionerna.

g2Linn OhlssonSkönhetssalong
Vanligt ställda frågor

Kan du inte hitta ett svar? Kontakta vårt vänliga team.

Vad är 'Enheter'-funktionen på EasyWeek?

Funktionen 'Enheter' på EasyWeek är en funktion som gör det möjligt för företag att hantera och fördela sina resurser eller artiklar effektivt. Den är utformad för att hjälpa företag att automatisera sina operationer, göra bokningar enklare och förbättra effektiviteten.

Hur kan funktionen 'Enheter' hjälpa mitt företag?

Funktionen 'Enheter' kan hjälpa till med effektiv fördelning av tillgängliga resurser eller artiklar i ditt företag. Den minskar risken för dubbelbokning och säkerställer att dina kunder har en smidig bokningsupplevelse. Det är ett viktigt verktyg för företag som vill optimera sina operationer.

Är det svårt att konfigurera 'Units' funktionen för mitt företag?

Att ställa in 'Units' funktionen är enkelt. EasyWeek tillhandahåller lätt att följa instruktioner och vårt supportteam är alltid tillgängligt för att hjälpa dig om du stöter på några svårigheter.

Kan jag anpassa 'Enheter'-funktionen för att passa de specifika behoven för min verksamhet?

Ja, du kan anpassa 'Enheter'-funktionen för att passa ditt företags behov. EasyWeek låter dig ange vilka typer av enheter eller objekt som kan bokas, den tillgängliga mängden och andra relevanta detaljer.

Vad händer om jag har flera typer av enheter eller artiklar i min verksamhet?

EasyWeeks 'Enheter'-funktion är utformad för att hantera flera typer av enheter eller artiklar. Du kan enkelt kategorisera och hantera dem alla på plattformen, vilket säkerställer att varje typ av enhet eller artikel korrekt tilldelas och bokas.

Stanna med dina kunder, vi tar hand om resten

Prova EasyWeek för effektiv hantering av ditt företag. Vår support är alltid tillgänglig: 7 dagar i veckan, gratis på alla tariff.

Fokusera på din tjänst, vi tar hand om resten

Stödtjänster

Välj budbärare för att komma i kontakt med EasyWeeks supportteam

WhatsApp Telegram

Har du några frågor? Chatta med oss!

Vi är online nuSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hur det fungerar