Priser
Logga in
Skydd mot uteblivna möten

Skydd mot No-shows

Beprövade verktyg för att minimera avbokningar. Hantera ditt företag utan risk för förlust av vinster på grund av klientfrånvaro.

Skydd mot uteblivna möten

14 dagar av gratis fullversion

Obegränsad tillgång till alla planer i 14 dagar #2

Använd alla funktioner i vår produkt helt gratis och utan några begränsningar. Utvärdera funktionaliteten, fördelarna och bekvämligheten av EasyWeek.

Håll dig synkroniserad från vilken enhet som helst

Vårt system fungerar på smartphones, surfplattor och i webbversionen. Möjlighet att hantera bokningar på språng!

App StoreGoogle Play
Våra priser
  • Inget kreditkort krävs
  • 14-dagars testversion av den fullständiga versionen
  • Inga dolda avgifter
Gratis
0€
Grundläggande funktioner
Proffs Proffs
från 9,52€
Avancerade funktioner
Jämför alla planer
Gå med i företagen som litar på oss

Skapa din framgångssaga med EasyWeek!

Rated {score} stars
4.9

Omtyckt av 10 000+ företag för enkel onlinebokning.

Rated {score} stars

Wow! Vilken spelväxlare! Med EasyWeek har vi kunnat automatisera våra bokningar och det har räddat oss så mycket tid. Det är superlätt att använda och personalen älskar det. Tack EasyWeek!

applestoreAnna JohanssonGym
Rated {score} stars

EasyWeek är ett bra verktyg för att hantera bokningar. Det är inte perfekt, men det gör jobbet. Jag uppskattar verkligen att jag kan automatisera min arbetsprocess. Bra val för företag.

g2Sofia NilssonTandläkare
Rated {score} stars

Jag är ganska nöjd med EasyWeek. Det har några små frågor, men inget som inte kan lösas. Det bästa är dock den utmärkta kundtjänsten. De är alltid redo att hjälpa till och lösa problem.

trustpilotAnna KarlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

Jag älskar EasyWeek! Mina patienter kan enkelt boka tid för sina sessioner och det gör mitt schema mycket mer hanterbart.

playmarketSara NilssonPsykiatri
Rated {score} stars

EasyWeek är fantastiskt! Mitt gym har aldrig varit så organiserat. Kunderna älskar hur lätt det är att boka sessioner och jag älskar hur mycket tid det sparar mig. Toppbetyg från mig!

trustpilotKarl JohanssonGym
Rated {score} stars

Till en början var jag skeptisk, men nu är jag hooked! Det är så lätt att hantera bokningar nu. Jag ger det 4 av 5 stjärnor eftersom jag fortfarande lär mig några av funktionerna.

g2Linn OhlssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

EasyWeek har verkligen förändrat hur vi driver vårt gym. Bokningssystemet är enkelt och intuitivt, och det sparar oss så mycket tid. Våra kunder älskar också bekvämligheten av att kunna boka sina egna pass. Tack EasyWeek!

playmarketErik JohanssonGym
Rated {score} stars

EasyWeek är verkligen ett livräddare! Det har gjort bokningen mycket smidigare och effektivare. Det är lätt att använda och har massor av bra funktioner. Jag rekommenderar det starkt till alla företag!

playmarketSofia NilssonSkönhetssalong
Rated {score} stars

EasyWeek gör mitt jobb mycket lättare. Nu behöver jag inte spendera så mycket tid på att hantera bokningar. Några buggar här och där, men inget stort.

twitterLars SvenssonGym
Rated {score} stars

Jag kunde inte vara lyckligare med EasyWeek! Bokningen är nu så enkel och snabb, och jag kan fokusera mer på att träna mina kunder än att hantera bokningar. Fantastiskt!

getappJohan SvenssonGym
Vanligt ställda frågor

Kan du inte hitta ett svar? Kontakta vårt vänliga team.

Vad är No-show-skydd i EasyWeek?

No-show-skydd är en funktion i EasyWeek som skyddar företag från kunder som inte dyker upp till sina bokningar. Denna funktion låter företag upprätta regler som kräver att kunderna ger en deposition eller full betalning vid bokningstidpunkten, vilket minskar risken för ekonomisk förlust på grund av no-shows.

Hur kan jag ställa in Skydd mot uteblivna besök för mitt företag på EasyWeek?

Att ställa in Skydd mot uteblivna besök på EasyWeek är enkelt. Gå helt enkelt till dina kontoinställningar, välj alternativet 'Skydd mot uteblivna besök' och följ uppmaningarna för att ställa in dina föredragna regler. Du kan välja att kräva en deposition eller full betalning vid bokningstillfället och ange villkoren under vilka en kund kan avboka eller omboka utan att förlora sin betalning.

Om en kund inte dyker upp till sitt möte, kommer jag fortfarande att få betalt?

Ja, med funktionen No-show-skydd, om en kund inte dyker upp till sitt möte utan lämplig avbokning eller ombokning, är den betalning de gjorde vid bokningstidpunkten din att behålla.

Kan jag anpassa reglerna för No-show-skydd för olika typer av bokningar?

Ja, EasyWeek låter dig ställa in olika No-show-skyddregler för olika typer av bokningar. Denna flexibilitet säkerställer att policyn kan skräddarsys för att passa de specifika behoven och riskerna som är förknippade med varje typ av bokning.

Vad händer om en kund bestrider en no-show-avgift?

Om en kund bestrider en no-show-avgift rekommenderar vi att du kommunicerar direkt med kunden för att lösa problemet. Om du har följt dina etablerade No-show-skyddsregler och kunden helt enkelt inte dök upp för sin tid utan korrekt avbokning eller ombokning, har du rätt att behålla betalningen.

Stanna med dina kunder, vi tar hand om resten

Prova EasyWeek för effektiv hantering av ditt företag. Vår support är alltid tillgänglig: 7 dagar i veckan, gratis på alla tariff.

Fokusera på din tjänst, vi tar hand om resten

Stödtjänster

Välj budbärare för att komma i kontakt med EasyWeeks supportteam

WhatsApp Telegram

Har du några frågor? Chatta med oss!

Vi är online nuSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photoSupport manager photo
Hur det fungerar